УСЛУГИ
Трајмар секјурити, секогаш на располагање на нашите клиенти со квалитетна опрема од реномирани производители.

Ние сме авторизиран дистрибутер за системите за дојава од пожар за Македонија за производителот ASANWARE.

Нудиме софистицирани решенија за влез во стадиони, музеи, концертни сали и други објекти со примена на најсовремени хардверски и софтверски решенија. Начин на влез со картици, билети и генериран бар код преку посебни телефонски апликации.

Контрола на пристап и работно време од Словенскиот бренд JANTAR погоден за контрола на пристап во повеќе објекти и на различна локација само од едно место.

Исто така Дооел ТРАЈМАР со својата подружница ТРАЈМАР СЕКУРИТИ стана овластена фирма за одржување и сервисирање на стабилни инсталации, за откривање, јавување и гасење на пожари и откривање на експлозивни смеси. 
Монтажа и одржување на безбедносни системи, видео надзор, домофонија и видеофонија
Системи за контрола на пристап и евиденција на работно време
Одржување и сервисирање на стабилни инсталации, за откривање, јавување и гасење на пожари и откривање на експлозивни смеси
Софистицирани решенија за влез во стадиони, музеи, концертни сали и други објекти
 Mонтажа на мотори за врати
‎ 
Годишно одржување на системи за техничко обезбедување
ТРАЈМАР СЕКЈУРИТИ секогаш на располагање на нашите клиенти со квалитетна опрема од реномирани производители
За подетални информации