Ви ги нудиме следните Сирени
SR 105SR 105 е затворена пирезо сирена погодна за употреба во натрапнички алармни системи.
SR 300BSR 300B е надворешна сирена. Сирената има сина индикација за блиц и нивоа на звучност што можат да се изберат. SR 300B е опремен со внатрешна метална обвивка и двонасочна припишувачка за поголема заштита.
SR 400SR 300B е надворешна сирена. Сирената има сина индикација за блиц и нивоа на звучност што можат да се изберат. SR 300B е опремен со внатрешна метална обвивка и двонасочна припишувачка за поголема заштита.